Käytämme evästeitä, jotta ostoskokemuksesi sivustollamme olisi paras mahdollinen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.
Ymmärrän Lisätietoja
Turvallinen ostopaikka Asiakasklubi (09) 61 500 560 tilaa@select.fi Seuraa meitä

Tässä on uusin painettu paperiluettelomme verkkoversiona.
64 sivuntäyttä nokkelia ja edullisia tarjouksia odottaa sinua!

Selaa luetteloa!

Jos et ole saanut viimeisintä paperiluetteloamme ja haluat tietää, mitä kiinnostavaa se sisältää, niin nyt voit selata luetteloa myös netissä. Verkkoluettelon voit ladata myös PDF-muodossa ja selata sitten sitä itsellesi sopivana aikana myös ilman internet-yhteyttä.

Verkkoluettelossa voit napsauttaa kuvaa ja siirtyä välittömästi verkkokaupan kyseiselle tuotesivulle. Sieltä eteenpäin kaikki onkin hyvin helppoa – lisäät tuotteen ostoskoriin ja siirryt kassalle laatimaan ostoa. Luettelon tuotevalikoima ja hinnat voivat jonkin verran erota verkkokaupasta, sillä varastotilanne muuttuu suuren kysynnän vuoksi jatkuvasti ja järjestämme usein erilaisia alennuskampanjoita. Verkkokaupassa tuotevalikoima on laajempi kuin luettelossa ja täältä löydät myös Outletin, josta voit löytää tuotteita poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Haluatko saada tietää Selectin uutuustuotteista ja kampanjoista? Liity uutiskirjeemme saajaksi alempana tai asiakasklubin sivulla.